Seguir a @coval_sa Google+

Serveis / Perquè vostè es mereix lo millor.....


Els productes Coval son diferents
Dotem la seva llar d'un estil propi i un ambient confortable gràcies als nostres dissenys, als materials de darrera generació i a una àmplia gamma d'accessoris i acabats en diferents colors.

Perfecte aïllament tèrmic que impedeix l'intercanvi de temperatures interior-exterior, i que augmenta el confort i disminueix el consum energètic.

Gràcies a les seves excel.lents propietats aïllants, els nostres productes garanteixen més tranquil·litat i confort davant les condicions d'elevat nivell de soroll.

Tancaments de seguretat per a una major protecció contra robatoris. Consulti´n els models.

Uns productes que li faran estalvia diners, mes a mes, a las seves factures de llum i de gas.


Finançament
Podem finançar de las seves compres, fins a 60 mesos. Disposem de diferents formes de finançament. Consulti'ns.... segur que trobarem una forma de pagament que s'ajustí a las seves necessitats.


Garantia
Quan hagin acabat els operaris, ja podrà  gaudir de les seves finestres. Amb total garantia per escrit. Amb la total satisfacció que dóna veure un treball ben fet i acabat quan toca. Sense problemes. Garantit.


Servei Tècnic
Perquè les seves finestres, portes, mosquiteres, persianes..., funcionin com el primer dia, disposem d'un servei tècnic, que li podra realitzar el manteniment o la reparació d'aquestes, quan ho necessitin.

Si aquestes no han estat fabricades ni muntades per nosaltres, però necessiten algun tipus d'ajust o reparació, igualment el nostre servei tècnic aquesta a la seva disposició, cridi'ns i tractarem de solucionar-li-ho.

A COVAL, li oferim la seguretat de l'elecció encertada.
Per un costat, un preu assequible i, per l'altre, una qualitat òptima i certificada que garanteix una extraordinària durada del producte amb uns costos de mateniment ínfims.

BOTIGA A REUS BOTIGA A TARRAGONA UN GRAN EQUIP DE PROFESSIONALS AL SEU SERVEI
Servei Vostè només ha de fer una trucada a COVAL i de seguida rebrà la visita d'un especialista que l'informarà de tot el necessari per fer la instal·lació més adequada. Muntatje. Una vegada decidida la instal·lació que vol fer i firmat el pressupost, no té cap més preocupació.
Els especialistes de COVAL, s'encarregaran de tot, des de l'obra fins als vidres, i en acabar retirarem les seves velles finestres i les portarem a reciclar.