Seguir a @coval_sa Google+
Certificado Infocif empresa COMERCIAL COVAL SA

Empresa / filosofia

Amb una extensa gamma de sistemes provats amb múltiples aplicacions: versatilitat entre sèries, un món de colors i acabats?, la gamma COVAL es completa amb una diversitat de sistemes. Solucions que han estat desenvolupades amb la finalitat d'oferir noves alternatives i recursos per al client final.

COVAL és una empresa amb més de 30 anys d'experiència en el mercat. A COVAL, s'estudien, analitzen i dissenyen sistemes de fusteria en alumini per a proporcionar solucions amb les màximes qualificacions tecnològiques i estètiques actuals. Amb una forta implantació, COVAl disposa de distribuidors a Reus i Valls.

A COVAL estudiarem un sistema ajustat a les necessitats més actuals que garanteixin una òptima resposta davant de qualsevol necessitat constructiva.

I és que les noves sèries de COVAL són capaces de combinar la més avançada tecnologia amb importants elements de valor afegit, com les altes prestacions tèrmico-acústiques i la depurada estètica de línies rectes.

Amb una preocupació constant pel medi ambient, a COVAL fabriquem finestres que respecten l'entorn, amb sistemes energètics que fomenten l'estalvi amb els productes tèrmics, construïts amb materials reciclables i no contaminants com l'alumini. En definitiva, el resultat és un habitatge edificat sota els paràmetres de la sostenibilitat, capaç de proporcionar un gran estalvi energètic.