Seguir a @coval_sa Google+
Certificado Infocif empresa COMERCIAL COVAL SA

COVAL / En el ICAEN

L'Institut Català D'energia de la Generalitat de Catalunya amb el suport ASEFAVE i altres associacions, va organitzar el 8 de maig el primer curs de instal·lació de finestres energètica-ment eficients a la seva seu a Barcelona, un edifici construït amb finestres TECHNAL.
A la convocatòria assistiren 4 professionals de la nostra empresa, que van participar a las classes teòriques i pràctiques impartides. Les primeres qüestions abordades foren las certificacions de la finestra, aïllament, segellat i altres mesures de seguretat, mentre que el segon va consistir en una demostració de pràctiques de una bona instal·lació.
Els nostres operaris van rebre la formació, amb l'obtenció del títol acreditatiu de haver assumint els coneixements impartits, destacant de una forma especial els passos a seguir per complir amb les normes, fent que els ponts tèrmics, siguin realment efectius, evitant les entrades d'aire o l'aigua, es adir una perfecta instal.lacio.
Amb la col·laboració activa en aquestes iniciatives, COVAL pretén completar de forma efectiva la formació dels nostres empleats, confirmant el compromís de la nostra empresa amb la millora de l'eficiència energètica dels edificis.