Seguir a @coval_sa Google+
Certificado Infocif empresa COMERCIAL COVAL SA

fronts comercials

FRONTS COMERCIALS
  • Disposa d'una àmplia gamma de perfils i accessoris per aconseguir que els espais interiors i exteriors tinguin una gran polivalència i presentin els millors acabats. Sens dubte, són la millor elecció per a aparadors, tendes comercials, expositors, mobiliari urbà etc. Aquest sistema es completa amb altres opcions de composició com són portes d'entrada, reixetes per a l'aire condicionat...
  • APLICACIONS: Fix interior. Practicable amb fixos laterals. Corredissa oculta sobre fixos laterals. Paravents. Aparador amb fixos laterals i superiors. Aparador amb angles variables. Cabines i mampares.
  • Els perfils són cants rectes o rodons. Els jonquillos també poden ser amb cant recte o rodó.
  • ACRISTALAMENT: De 3 a 32 mm amb sistema de jonquillos clicats per cada costat (interior-exterior) mitjançant clips d'acer inoxidable. Juntes de EPDM qualitat marina, amb una duresa de 70 shores, lliscades en la ranura del perfil jonquillo.
  • La reixeta d'aspiració i/o Aire condicionat, compta amb una sèrie de lames fixes amb una inclinació aproximada de 45º i una cota lliure de pas d'aire entre lames de 12 mm. Incorpora una reixeta ant ocells i un perfil encunyat per la subjecció lateral de les lames i per al reforç central de les mateixes, previst cada 60 cm aproximadament. Amb una cota de profunditat de 42 mm. La pèrdua de càrrega amb aquesta reixeta -amb un cabal de 3000 m3/h i una velocitat de l'aire de 2,08 m/s- ofereix una diferència de pressió estàtica de 20 Pa, passant de 190 a 170 Pa.